Janne Larsen

Ledelsesrådgivning

cand.scient.pol &

erhvervspsykolog (MPO)

Om Janne Larsen Ledelsesrådgivning

Jeg er optaget af at styrke topledere, ledergrupper og organisationer i deres arbejde med at gennemføre reformer og større forandringsprocesser, udvikle nye produktive arbejdsformer i ledelses- og strategiarbejdet og skabe en sammenhængende og sund organisation, der evner at realisere strategierne og forankre dem i praksis.

Min rådgivning er funderet i egne ledelsesmæssige erfaringer som direktør og direktionsmedlem i offentlige og private virksomheder samt i en dyb konsulentfaglighed fra en mangeårig praksis som ledende konsulent, partner i større konsulenthuse og selvstændig ledelsesrådgiver. Min tilgang til samarbejdet med mine kunder er både ambitiøs og ydmyg.

 

Jeg er ambitiøs på ledernes og organisationens vegne ift. at lykkes med dét, den enkelte har sat sig for eller har fået til opgave. – Jeg er ydmyg over for at topledere, ledergruppen og organisationen skal lykkes i en kompleks realitet, hvor mange interesser, forskelle i kulturtræk og professionserfaringer kan rivalisere og vanskeliggøre fælles kurs og commitment.

I min praksis og opgaveløsning arbejder jeg ud fra en høj etik og en unik faglighed, idet jeg  kombinerer en politologisk og organistionsteoretisk tilgang som cand. scient.pol. med organisationspsykologisk indsigt og viden via en master i organisationspsykologi.

CV

Janne Larsen Ledelsesrådgivning er en selvstændig rådgivningsvirksomhed, etableret i 2010. Virksomheden agerer i et professionelt netværk. Større opgaver løses i samarbejde med nøje udvalgte erfarne konsulenter. Opgaverne kan således matches af et samarbejdet konsulentteam med dybe kompetencer på feltet.

(til toppen)
Secured By miniOrange